torsdag 16. februar 2012

Psykisk helse

I det siste virker det som flere og flere har oppdaget det faktum at ja, jeg har en blogg... Derav de siste par innleggene også. Hadde helt glemt at jeg hadde denne lille saken, men er i det siste blitt gjort oppmerksom på det ved flere enn en anledning, både av enkelte lærere og elever. Mine kjære kollegaer gir en bra dose med tyn pga bloggen og jeg vil vel egentlig si med rette også... Men, når det er sagt, når Barney Stinson blogger, da kan også jeg!

Den siste oppdateringen her er at vi nettopp har gjennomført et prosjekt innen psykisk helse på skolen. Dette er en kjærkommen avveksling fra skolehverdagen for elever som lærere. Kanskje nesten mest for lærerne, ettersom det gir oss en ypperlig anledning til å tulle med og skremme elevene litt. Elevene har vært gjennom en mørkeløype i kjelleren med mange skumle lydeffekter og annen skremselstaktikk. Men det morsomste for meg var likevel det som skjedde etterpå ,da elevene skulle leke sin egen versjon av Fear factor ved å ta ned i krukker de ikke vet hva inneholder. En av krukkene inneholdt maggot ,som jo en er temmelig ekkel greie selv i mørket. Det som var det morsomme var da elevene skulle åpne "venneboksene" sine. Vi hadde benyttet muligheten til å legge en del maggot i boksene til et par av jentene, og etterpå var det bare å sette seg godt til rette og vente på at hylingen skulle begynne! Og jaggu ble det hyling da boksene ble åpnet...

1 kommentar:

 1. Den kjellerløypa hva skummel, Æ, Sofie og fatemeh kom ikke lenger enn te første dørkarmen før vi sprang ut igjen :p

  Æ må si dokker hva slem med alle derre lydan dokkers. Men siden vi kom opp så tidlig så spilt Æ, Sofie, Fatemeh, Ingrid og Elin Uno stocko, det va artig.

  PS: Ingrid vart fort ferdig med løypa, men ho kun fortell at dokker til og med hadd lagt tang på gulvet, dokker e ikke akurat snill med oss.

  Kult at du har egen blogg forresten Frode, må husk å blogg mye da!!

  -Christina (klasse 8B4)

  SvarSlett